Quí Som?

AGRUPACIÓ SARDANISTA TARRAGONA DANSA

Molt més que sardanes..

 

Som un grup de colles de Tarragona que estimem la sardana i la cultura catalana, que disfrutem ballant i ensenyant a ballar desde els més menuts als més grans.

Però també som molt més que sardanes: per això comptem amb la comparsa de carnestoltes PETADA, una de les més antigues de la ciutat, fem ensenyament a les escoles, per Sant Magí organitzem el Puja Aquí dalt i balla, una marxa festiva que travessa la ciutat de punta a punta, organitzem les ballades d’estiu i de festa major, fem colònies d’estiu per als més petits, ajudem a repartir regals de Reis, organitzem concerts, editem CDs i viatgem molt. Ens agrada viatjar, i no només per Catalunya: hem estat ja a Alemanya, Andorra, Anglaterra, Àustria, Bèlgica, França, Holanda, Hungria, Itàlia, Luxemburg, Polònia, Portugal, Rússia, Suècia i Suïssa.

L’any 2019 celebrarem el 40è aniversari del neixement de la colla Tarragona Dansa. Ben aviat tindreu notícies de l’ampli programa d’activitats que estem preparant, que començarà el gener de 2019 amb l’espectacle teatral-musical “Llums, música.. acció!” i que es perllongarà fins a finals de març de 2020. Estarem molt contents si ens voleu acompanyar!