Qui som?

AGRUPACIÓ SARDANISTA TARRAGONA DANSA

Molt més que sardanes..

 

Som un grup de colles de Tarragona que estimem la sardana i la cultura catalana, que disfrutem ballant i ensenyant a ballar desde els més menuts als més grans.

Però també som molt més que sardanes. Per això comptem amb la comparsa de carnestoltes PETADA, una de les més antigues de la ciutat, ensenyem sardanes a les escoles, per Sant Magí organitzem el Puja Aquí dalt i balla, una marxa festiva que travessa la ciutat de punta a punta, organitzem les ballades d’estiu i de festa major, fem colònies d’estiu per als més petits, ajudem a repartir regals de Reis, organitzem concerts, editem CDs i viatgem molt. Ens agrada viatjar, i no només per Catalunya: hem estat ja a Alemanya, Andorra, Anglaterra, Àustria, Bèlgica, França, Holanda, Hungria, Itàlia, Luxemburg, Polònia, Portugal, Rússia, Suècia, Suïssa i Dinamarca.

Aquest 2019 celebrem el 40è aniversari del naixement de la colla Tarragona Dansa. Ja ha començat l’àmpli programa d’activitats preparat, que es va iniciar al gener amb l’espectacle teatre-musical “Llums, música… acció!” i que s’allargarà fins a finals de març de 2020. Estarem molt contents si ens voleu acompanyar!