Qui som?

AGRUPACIÓ SARDANISTA TARRAGONA DANSA

Molt més que sardanes..

Som un grup de colles de Tarragona que estimem la sardana i la cultura catalana, que disfrutem ballant i ensenyant a ballar desde els més menuts als més grans.

Però també som molt més que sardanes. Per això comptem amb la comparsa de carnestoltes PETADA, una de les més antigues de la ciutat, ensenyem sardanes a les escoles, per Sant Magí organitzem el Puja Aquí dalt i balla, una marxa festiva que travessa la ciutat de punta a punta, organitzem les ballades d’estiu i de festa major, fem colònies d’estiu per als més petits, ajudem a repartir regals de Reis, organitzem concerts, editem CDs i viatgem molt. Ens agrada viatjar, i no només per Catalunya: hem estat ja a Alemanya, Andorra, Anglaterra, Àustria, Bèlgica, França, Holanda, Hungria, Itàlia, Luxemburg, Polònia, Portugal, Rússia, Suècia, Suïssa i Dinamarca.

Després de celebrar l’any 2019 el 40è aniversari del naixement de la colla Tarragona Dansa amb un àmpli programa d’activitats, hem seguit treballant per la sardana malgrat la pandèmia del Covid i us podem assegurar que tenim més il·lusió que mai.

Si ens vols coneixer, estarem molt contents de compartir amb tu aquest món tan especial.